Kedves Látogató!

Üdvözlünk a szentegyházi Hófehérke Óvoda és Napközi Otthon, a Tamási Áron Általános Iskola és a Gábor Áron Szakközépiskola közös honlapján.

Sok kis kő együtt iskolát emel…

Nagyot alkotni csak összefogva, közösen lehet! Ezért nagyon fontos olyan hellyé tenni az iskolát, ahová a tanuló és a tanár nap mint nap szívesen jön, ahol öröm együttmunkálkodni, közösen leküzdeni a nehézségeket, és együtt átélni a siker felemelő érzését.

Célunk, hogy a társadalom számára hasznos, pozitív gondolkodással bíró embereket neveljünk, akik tanulmányaik befejezése után képesek lesznek önállóan eligazodni a társadalom állandó változásaiban.

Meggyőződésünk, hogy az iskola mindenkor értékteremtő és kultúrateremtő intézmény, nem csupán szolgáltató központ. Elődeinktől kapott örökségünket féltve őrizzük. Örökös célkitűzéseink közé tartozik a szülőkkel való szoros kapcsolattartás, történelmünk és hagyományaink megismertetése és őrzése.

Arra törekszünk, hogy Tamási Áron népi író és Gábor Áron ágyúöntő székely ezermester sorsát példaképnek tekintsék diákjaink, ezáltal erősítve szívükben a szülőföld iránti szeretetet.

Szentegyházi Gábor Áron Szakközépiskóla
Szentegyházi Gábor Áron Szakközépiskóla - Copyright © 2019-2019 Mihály Attila.